Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2012 14:41

У Львові напали на агітаторів Партії регіонів

У Львові напали на агітаторів Партії регіонів
Фото: operkor.wordpress.com

У понеділок 24 вересня о 17.30 у Львові неподалік Стрийського ринку невідомі напали на агітаційний намет Партії регіонів. У ньому працювало троє активістів. Це доволі людний відрізок вулиці, тут завжди багато перехожих.

Троє молодих людей, не прикриваючи обличчя, увірвалися в намет, заступили вихід із нього та почали розпилювати на агітаторів сльозогінний газ, розповідають "регіонали" на своєму офіційному сайті.

Після того, як одному активістові вдалося вирватися з намету, нападники розбіглися. Постраждалі викликали міліцію.

"Ми розпочали агітаційну діяльність. У кожному районі Львова та області є наші намети, - розповідає Уляна Копцюх із обласної організації Партії регіонів. -  У Трускавці, наприклад, наш намет стоїть у самому центрі міста поряд із наметами "Батьківщини", "Удару". В наших палатках працюють не сторонні люди чи студенти, а партійці із досвідом. Які вже працювали на попередніх виборах. Вони не просто роздають агітки. А й можуть ґрунтовно відповісти на багато питань щодо діяльності партії."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник Тимошенко поставив хрест на чесних виборах

Це не перший напад на "регіоналів" в області. Цього літа у місті Стрий уночі хтось закинув запалювальну суміш через вікно у місцеву організацію партії. Осередок розташований на першому поверсі житлового будинку. Також було підпалено службовий автомобіль одного з районих штабів. Регулярно зривають таблички на штабах та прапори організації.

На сайті руху "Автономного опору" з'явилося відео нападу. Рух заснований в 2009 році, функціонує на засадах анонімності учасників, пропагує ідеї націоналізму та соціальної справедливості.

"Так, це ми дали урок виховання регіоналам, - коментують представники автономів. - Люди, які агітували за цю партії - зрадники, запроданці. Якщо сьогодні вони продали бандитському клану свою совість - завтра вони можуть продати Батьківщину. Жалю до них жодного. Та й пальцем їх ніхто не чіпав. Ми лише побризкали на них парфумами й перекинули стіл з агітацією. Ця акція була своєрідним протестом проти політики правлячої антинародної партії, котра гнобить та експлуатує народ. Готували її 10 хвилин. Побачили намет, пометикували й зробили".

Зараз ви читаєте новину «У Львові напали на агітаторів Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути