четвер, 13 листопада 2008 12:26

У Франції зізналися, що ПДЧ для України залежить від Росії

Посол Франції Жак Фор говорить, що сьогодні у країн-членів НАТО немає єдиної думки щодо термінів вступу України і Грузії.

"У Європі беруть до уваги позитивну громадську думку в Україні на користь ЄС. У свою чергу НАТО - це зовсім відмінна реальність. Це військовий альянс, який накладає взаємні зобов"язання на країни-члени. Йому властивий свій порядок прийому нових членів. В зв"язку з цим на сьогодні у країн-членів НАТО поки немає єдиної думки щодо термінів вступу України і Грузії.

У свою чергу, ці дві країни ще не проявили достатній ступінь підготовленості, тут необхідне продовження реформування у сфері оборони. Нарешті, не ясно, наскільки саме населення України бажає вступити до НАТО: на сьогодні, як мені здається, переважають стримані або негативні настрої.

Саміт міністрів країн-членів НАТО у грудні розглядатиме всі ці питання", - заявив посол Франції в Україні в інтерв"ю Делу.

"Мені здається, що основне питання не в тому, наскільки готові Україна і Грузія, а у відносинах між НАТО і Росією. Росія має свій тип відносин з НАТО, але не є кандидатом на членство", - зазначив посол.
Зараз ви читаєте новину «У Франції зізналися, що ПДЧ для України залежить від Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути