понеділок, 17 вересня 2012 13:32

Влада не знає, що таке чесна боротьба - Томенко

Влада не знає, що таке чесна боротьба - Томенко
Микола Томенко скаржиться на шалений адмінресурс на Черкащині. Фото: gazeta.ua

Один з керівників штабу Об'єднаної опозиції Микола Томенко розповів про хід виборчої кампанії. Його обурює, що чиновники активно використовують адмінресурс, агітуючи за владу.

Про це він заявив на прес-конференції у Черкасах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мартиненко пропонує не приймати скандальний закон про мирні заходи

"Ми стурбовані тим, що сьогодні влада не виконала розпорядження керівника виборчого штабу Андрія Клюєва, який нам слізно пообіцяв, що всі владні кандидати, починаючи від прем'єр-міністра до інших посадовців будуть чесно займатися виборчою кампанією, підуть у відпустки і створять рівні умови для всіх кандидатів. Попри це Азаров, усі міністри активно використовують наші бюджетні гроші і використовують владний ресурс для виборчої кампанії. Так само роблять і місцеві чиновники. Я не знаю чим влада займається. Всі зараз займаються виборами. Вчителям забороняють ходити на зустрічі під страхом звільнення. Крім того агітують під видом соцопитування. Королевська почала і "Регіони" долучились", - каже Томенко.

Також, за його словами, найбільш помітною є тенденція до використання адмінресурсу саме на Черкащині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція хоче заслухати у Верховній Раді звіти усіх членів Кабміну

"Такої "чорної" області, як Черкащина — не бачив. Я об'їздив 11 областей. Але такого маразму, щоб влада разом із міліцією обливала, заклеювала і переписувала біг-борди немає в жодній області. Їм шо нема чим займатися? Я вважаю, що саме правоохоронні органи це робили. Це очевидно. Бо як там якийсь п'яничка, чи ненормальний залізе туди, замалює одне і допише інше слово? Це ж треба півгодини там стояти. І не тільки наші, а й інших партій. Залишили лише "Регіонів", Жуковської і Королевської. Це ж 21 століття. Ви не вмієте чесно боротися! І так 90 відсотків ресурсу влади і грошей спрямували на вибори" - розповів політик.

Зараз ви читаєте новину «Влада не знає, що таке чесна боротьба - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути