Ексклюзиви
середа, 15 листопада 2017 15:47

Влада має розірвати дипломатичні відносини з Росією – нардеп від УКРОПу

Влада має розірвати дипломатичні відносини з Росією – нардеп від УКРОПу
Голова політради УКРОПу Тарас Батенко заявив, що влада свідомо ухиляється від своїх конституційних обов'язків

Представники влади в парламентському Комітеті з питань національної безпеки і оборони хочуть цинічно "поховати" внесену УКРОПом поправку до законопроекту № 7163 "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях", яка передбачає розірвання дипломатичних відносин з Російською Федерацією. Про це заявив голова політради УКРОПу Тарас Батенко.

"Влада свідомо ухиляється від своїх конституційних обов'язків – захищати Україну та розірвати дипломатичні відносини з агресором!" – написав парламентар на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Депутати з УКРОПу підтримали в першому читанні законопроект про реінтеграцію Донбасу, який нарешті визнає Російську Федерацію державою-агресором.

Проте, розуміючи всі підкилимні ігри влади, представники "Українського об'єднання патріотів" внесли свої доповнення до документа, згідно з якими уряд і президент повинні нарешті зважитися на розрив дипломатичних відносин з ворожою країною.

"Ми не маємо жодних сумнівів у тому, що Росія – агресор, і це має бути в українському законодавстві. Але цього замало! З агресором не може бути дипломатичних відносин", – наголосив політик.

Тарас Батенко зазначив, що голосування за відповідну поправку покаже всій країні, хто насправді підспівує Москві. У свою чергу, представники УКРОПу зроблять все для того, щоб імена, прізвища та фото тих, хто виступатиме проти розриву дипвідносин з агресором, стали відомі кожному українцю.

"Можна довго говорити про любов до України, однак її слід підтверджувати своїми діями! УКРОП і всі українські патріоти, ветерани АТО, матері та дружини загиблих і полонених на війні з Росією уважно слідкуватимуть за тим, як голосуватимуть народні депутати України при розгляді нашої поправки про розрив дипломатичних відносин з Росією", – підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Влада має розірвати дипломатичні відносини з Росією – нардеп від УКРОПу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути