четвер, 15 грудня 2011 14:08

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко вже не сумніваються - Тимошенко сидітиме 7 років

Власенко вже не сумніваються - Тимошенко сидітиме 7 років

Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко переконаний, що Апеляційний суд Києва залишить у силі вирок Печерського районного суду міста Києва щодо його підзахисної щодо "газової справи".

"Вчора відбулося судове засідання у справі Тимошенко, яке насправді розставило всі крапки над "і". По суті, подальше слухання справи втрачає будь-який сенс. Я впевнений у тому, що вирок Печерського суду буде залишено в силі без змін і Тимошенко буде засуджено остаточно до 7 років тюремного ув'язнення", - сказав він журналістам в четвер у Києві біля будівлі Лук'янівського СІЗО.

За його словами, апеляційний суд міста Києва відмовився безпідставно проводити судове слідство апеляційної інстанції у цій справі, відмовився викликати свідка - представника компанії НАК "Нафтогаз Україна" Ігоря Костя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прямої вказівки доставити Тимошенко до суду примусово не буде - адвокат

"При нормальному проведенні судового засідання, тільки його свідчення є підставою для скасування вироку і для закриття кримінальної справи у зв'язку з відсутністю складу злочину", - підкреслив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі хочуть привселюдно розстріляти лікарів за псевдоогляд Тимошенко

Власенко також зазначив, що свідчення Костя є підставою для порушення кримінальної справи відносно співробітників Генеральної прокуратури України, які тиснули на компанію НАК "Нафтогаз Україна" та її працівників, і відповідна заява про необхідність порушення кримінальної справи соратники Тимошенко мають намір у найближчі дні подати до Генпрокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Власенко вже не сумніваються - Тимошенко сидітиме 7 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути