середа, 14 вересня 2011 16:33

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко виступив проти амністії Тимошенко та Луценка

Власенко виступив проти амністії Тимошенко та Луценка

Народний депутат від БЮТ Сергій Власенко не підтримає законопроект про амністію екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Про це він заявив сьогодні під час круглого столу.

Він зазначив, що проголосує проти цього закону, бо вважає, що цей закон передбачає, що Тимошенко і Луценко скоїли злочин.

"Ніби хтось хоче сказати, що вони якісь особливі і ніби не діють щодо них міри покарання", - сказав екс-захисник Тимошенко.

Власенко також зазначив, що захист і Тимошенко, і Луценко добиватиметься тільки виправдувального вироку для своїх підзахисних.

Нагадаємо, 13 вересня у Верховній Раді України було зареєстровано законопроект № 9113, ініційований народним депутатом від НУ-НС Геннадієм Москалем, про амністію Тимошенко і Луценко.

Водночас, представники опозиції виступили проти цієї ініціативи, оскільки амністія передбачає, що обвинувачених визнано винними. У свою чергу, там вважають, що статтю, за якою обвинувачується і Тимошенко і Луценка - "перевищення влади і службових повноважень", має  бути декриміналізовано.

Зараз ви читаєте новину «Власенко виступив проти амністії Тимошенко та Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути