пʼятниця, 31 серпня 2012 22:23

Власенка в Харкові знову облили зеленкою

Власенка в Харкові знову облили зеленкою
У Сергія Власенка вже неодноразово кидали різні ємкості, наповнені зеленкою. Фото: 057.ua

Захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка облили зеленкою перед входом до терміналу аеропорту "Харків".

"Троє молодих людей у ??спортивних костюмах підбігли - та ж сама спільнота молодих людей (що і ті, які кидали зеленку раніше). Товариш, з яким ми йшли і розмовляли, встиг мене відштовхнути, тому постраждав лише одяг. Це сталося перед входом у термінал аеропорту", - повідомив Власенко.

За його словами, він повідомив про подію начальнику міліції аеропорту, а його знайомий, одяг якого також був зіпсований зеленкою, ще залишився в Харкові спілкуватися з правоохоронцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенка знову хотіли облити зеленкою, але не влучили

Власенко підкреслив, що зможе впізнати молодих людей, що кинули зеленку. Він також висловив упевненість у тому, що інцидент зафіксували камери відеоспостереження, якими обладнаний харківський аеропорт.

Нагадаємо, у Сергія Власенка вже неодноразово кидали різні ємкості, наповнені зеленкою. 13 липня у Харкові невідомий кинув пляшку з зеленкою в автомобіль, на якому їздить Власенко. Пляшка до машини не долетіла, й на Власенка її вміст не потрапив. Однак зеленка потрапила на одного з журналістів, забризкавши кросовки й джинси.

16 липня на Власенка перед входом в корпус ЦКБ №5, де проходить курс лікування Тимошенко, невідома дівчина плеснула в обличчя зеленкою. Рідина залила обличчя, затекла в очі і зіпсувала одяг.

13 серпня в захисника кинули кульку, наповнену зеленкою, коли він виходив із міського управління міліції після слідчих дій у рамках слідства у справі про попередній інцидент.

Зараз ви читаєте новину «Власенка в Харкові знову облили зеленкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути