вівторок, 13 березня 2012 14:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко процитував висновки німецьких лікарів: Тимошенко потрібно лікувати у станціонарі

Власенко процитував висновки німецьких лікарів: Тимошенко потрібно лікувати у станціонарі

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко потребує негайного лікування у стаціонарному медичному закладі.

Про це сьогодні заявив керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко, коментуючи заяву Державної пенітенціарної служби про те, що "в межах санітарно-медичної частини Качанівської колонії були створені всі умови для лікування Тимошенко".

Власенко зазначив, що захист півроку боровся за те, щоб було проведено незалежне медичне обстеження стану здоров'я Тимошенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Діагнози, які ставили українські лікарі, вони складають 10% від того, що зазначили німецькі медики. Українські лікарі, які підпорядковані МОЗу, свідомо забули про клятву Гіппократа", - зазначив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко захотіла лікуватися у німецькій клініці - тюремщики

Власенко навів висновки та рекомендації німецьких лікарів щодо лікування Тимошенко: "Пані Тимошенко з цим обсягом скарг є непрацездатною. Синдроми такого виду викликають сильні болі, які часто не вдається вгамувати навіть лікуванням протизапальними лікувальними медикаментами. Недостатнє лікування протягом тривалого часу призводить до хронізації болей, остаточне вгамування яких потребує багатьох тижнів, а іноді й місяців".

Також у висновках зазначається, що міркування українського нейрохірурга Миколи Поліщука від 30.11.2011 р. "слід назвати слушними і вони повинні бути застосовані без обмежень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилася від рекомендацій німецьких і канадських лікарів

"Загалом, запропоновані процедури діагностики та названі терапевтичні заходи повинні виконуватися лише за умов лікування в стаціонарі,  в придатній для цього клініці, - підкреслили німецькі лікарі. - Пацієнтку з такими симптомами не можна було б лікувати навіть в німецькій в'язниці. Причини цього полягають в комплексності необхідних заходів та необхідній експертизі для терапії задавненої хронічної картини".

Зараз ви читаєте новину «Власенко процитував висновки німецьких лікарів: Тимошенко потрібно лікувати у станціонарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути