понеділок, 23 квітня 2012 14:49

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко пояснив, чому його не пустили в колонію: "Вони хочуть дезінформувати суспільство"

Власенко пояснив, чому його не пустили в колонію: "Вони хочуть дезінформувати суспільство"
Сергій Власенко наголосив, що Тимошенко таки не давала згоду на перевезення до лікарні. Фото: tymoshenko-vona.com

Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що його не пустили до підзахисної в Качанівську колонію під приводом санітарного дня, щоб дезінформувати суспільство.

"Мене сьогодні не допустили до Юлії Володимирівні, мотивуючи це тим, що нібито в колонії проходить санітарний день. Для мене абсолютно зрозуміло, що вони хочуть прикрити те, що відбувалося в ніч з п'ятниці на суботу і в неділю, хочуть дезінформувати українське суспільство, тому з надуманих причин не допускають захисників до Тимошенко. Але головне - вони хочуть відвернути увагу від того, що в Україні розпочався другий етап політичних репресій і від надуманих звинувачень, які висувають Юлії Володимирівні, а також не давати їй можливості належним чином підготуватися до свого захисту" , - сказав Власенко журналістам біля колонії у понеділок.

Він також повідомив, що звернувся із заявою до прокурора області, в якій зазначив, що санітарний день не передбачено українським законодавством і захисник не повинен бути обмежений у спілкуванні з підзахисною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не проти, аби її лікували в лікарні "Укрзалізниці" німецькі лікарі або Поліщук

Власенко повідомив з посиланням на власні джерела, що Тимошенко не давала згоди на госпіталізацію в ЦКБ № 5 в ніч на суботу.

"Мої джерела, що заслуговують беззастережного довіри, підтвердили, що Тимошенко не погоджувалася на перевезення до лікарні. Мої джерела підтвердили, що її спочатку хотіли обдурити і запропонували їй виписку з висновками німецьких лікарів, а не весь документ. Мої джерела підтвердили що Юлія Володимирівна відразу ще в Качанівській колонії сказала, що хоче зустрітися спочатку із захисниками, а потім ухвалювати рішення", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко викрив прем'єра в брехні: "Азарову треба трішки підлікувати пам'ять"

На уточнююче запитання, на які джерела він посилається - з пенітенціарної служби або медичного середовища, захисник відповів: "З різних кіл".

Зараз ви читаєте новину «Власенко пояснив, чому його не пустили в колонію: "Вони хочуть дезінформувати суспільство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути