четвер, 09 серпня 2012 10:30

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко назвав маразмом порушення чергової справи проти Тимошенко

Власенко назвав маразмом порушення чергової справи проти Тимошенко
Сергій Власенко каже, що влада зможе довести навіть таке абсурдне звинувачення. Фото: news.intv.ua

"Бютівець", адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає абсурдом порушення проти неї справи за нанесення тілесних ушкоджень співробітнику слідчого ізолятора.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти Тимошенко порушили справу за нанесення тілесних ушкоджень тюремнику - Кузьмін

"Інакше, як подонками, я цих прокурорів назвати не можу. Тому що весь світ знає, що вони били Юлію Тимошенко, і при цьому, не соромлячись, називають чорне білим. Я навіть не знаю, як це коментувати. Це приблизно так само, якби той же клоун Ренат Кузьмін заявив, що сонце сходить на Заході, а заходить на Сході. Я б теж не знав, що тут сказати. Але коли на суді встає прокурор і говорить, що хоче проводити засідання в режимі відео-конференції, це з процесуальної точки зору така сама шизофренія", - зазначив депутат.

Власенко нагадав, що німецькі та українські лікарі надали висновки про те, що Тимошенко страждає жорстким больовим синдромом. "Починаючи з п'ятого листопада, вона практично не може самостійно пересуватися. Кожен рух дається їй з великим болем. При цьому розказують, що вона когось побила. Це маразм. Майор Коваленко, який написав цю заяву, це тварина, яка працює першим заступником керівника Качанівської колонії. Він бив Тимошенко, а тепер таке пише. Про що ми говоримо?! У мене з юридичної, людської, чоловічої точки зору немає слів для цих людей", - наголосив адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти Кучми можуть відкрити нову кримінальну справу - Кузьмін

Він впевнений, що влада переходить всі можливі "червоні риски". "Але, на жаль, через півроку вони винесуть вирок і будуть ходити і розказувати, що це суд вирішив. Трагізм ситуації полягає в тому, що вони, контролюючи державну машину, можуть довести навіть такі абсурдні обвинувачення", - додав захисник екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Власенко назвав маразмом порушення чергової справи проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути