субота, 13 липня 2013 07:00

"Влада знає, що вона програє вибори 2015-го, і робитиме все, щоб утриматися" — Капранов

"Влада знає, що вона програє вибори 2015-го, і робитиме все, щоб утриматися" — Капранов
Віталій Капранов Фото: obozrevatel.com

Приємно, що на Миколаївщині проявився козацький дух. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив письменник і видавець Віталій Капранов.

"Населення розплачується за наслідки свого голосування. Щоправда, повстання у Врадіївці пішло за класичним радянським сценарієм, як це було колись у Новочеркаську чи Кривому Розі. Розгромили відділення міліції, повісили на стовпах кількох ментів – і все", - зауважив він.

Нагадаємо, уночі 2 липня півтисячі жителів райцентру Врадіївка Миколаївської області розтрощили відділок міліції. Розбили вікна, двері, ворота, закидали пляшками з займистою сумішшю. Обурилися, що міліціонери не затримали колегу – капітана Євгена Дрижака. Той із лейтенантом Дмитром Поліщуком і таксистом Сергієм Рабіненком уночі 27 червня побили та зґвалтували продавщицю 29-річну Ірину Крашкову.

"Проте завдання таких повстань – не йти одразу на Київ, а показати і міліції, і найнятим гопникам, що їх не бояться. Зараз відбувається очищення, гівно спливло, і всіх цих виродків хай знають поіменно. Перед виборами 2015-го це дуже важливо. Влада знає, що вона їх програє, і робитиме все, щоб утриматися. А після таких подій це буде непросто", - наголосив Капранов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївську міліцію сильно перетрусили у зв'язку із врадіївськими подіями

Думки інших експертів стосовно того, чому події у Врадіївці не стали закликом до дій для української опозиції та суспільства, читайте у журналі "Країна" № 27 (180) за 11 липня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"Влада знає, що вона програє вибори 2015-го, і робитиме все, щоб утриматися" — Капранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути