понеділок, 28 листопада 2011 19:55

Влада пішла назустріч донецьким чорнобильцям

Влада пішла назустріч донецьким чорнобильцям

Донецька облдержадміністрація і облорганізація "Союз Чорнобиль України" підписали меморандум про взаємну співпрацю.

Документ був підписаний під час зустрічі губернатора Донецької області Андрія Шишацького та представників "Союзу Чорнобиль України", повідомляє Українська правда.

Обладміністрація зобов'язується забезпечувати реалізацію чинного законодавства у сфері соціального захисту чорнобильців і залучати до реалізації спрямованих на виконання цієї мети заходів представників "Союзу Чорнобиль України".

Органи влади також зобов'язуються "надавати допомогу у патріотичному вихованні молоді в традиціях старших поколінь, культурного та духовної спадщини".

"Союз Чорнобиль України" зобов'язується і далі надавати пропозиції щодо захисту прав та інтересів чорнобильців у місцеві органи виконавчої влади, а також забезпечувати своєчасний розгляд скарг, заяв та пропозицій, що надходять від чорнобильців.

Як відомо, чорнобильці в Донецьку голодують із 14 листопада, вимагаючи виплатити їм законні пенсії у повному обсязі та зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим.

Нагадаємо, учора, 27 листопада, ввечері в Донецьку під час ліквідації акції підрозділами МВС помер 70-річний шахтар-інвалід Геннадій Конопльов.

Зараз ви читаєте новину «Влада пішла назустріч донецьким чорнобильцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути