Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2010 16:40

Влада хоче, щоб опозиціонери вчепилися в горло один одному - БЮТ

Влада хоче, щоб опозиціонери вчепилися в горло один одному - БЮТ

Відміна від блоків на місцях має на меті розсварити опозицію. Так вважає депутат від БЮТ Андрій Павловський. Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Це робиться, щоб нас посварити. Партія регіонів хоче, щоб опозиція гризлася між собою, а не воювала з владою" - наголосив він.

"Бо закон "Про місцеві вибори" передбачає неймовірну конкуренцію на одному електоральному полі. Зрозуміло, що на Західній Україні опозиціонери мають вчепитися в горло один одному".

За його словами, швидше за все, що в разі відміни блоків, БЮТ на місцевому рівні піде під політичним брендом партії "Батьківщина".

"Сподіваємось, що більшість людей знає, що Юлія Тимошенко - це лідер цієї партії. Так що це не проблема. Проблема в іншому - що робити з нашими союзниками? Тоді прийдеться, щоб вони на час виборів призупиняли тимчасово членство у своїх партіях, ставали безпартійними. Тоді ми зможемо включати їх по списках партії "Батьківщина". А потім після виборів вони зможуть поновлювати членство у своїх партіях" - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Влада хоче, щоб опозиціонери вчепилися в горло один одному - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути