понеділок, 26 вересня 2011 15:02

Влада хоче, аби суди більш натхненно попрацювали у 2012 році?

Влада хоче, аби суди більш натхненно попрацювали у 2012 році?

Народний депутат від фракції НУ-НС, член бюджетного комітету Верховної Ради України Павло Жебрівський вважає, що запропонований урядом проект бюджету на наступний рік не містить в собі жодних позитивних моментів.

"Цей бюджет ніякий. Цей бюджет не дає прориву ні в соціальній сфері, ні в інвестиційній сфері. Він є, тому що він повинен бути. Міністр фінансів на бюджетному комітеті говорив, що бюджет досить короткий, тому що набагато менше статей, ніж було раніше . Він видавав це за плюс, а я вважаю це мінусом, тому що фактично багато позицій з'єднали воєдино, і потім Мінфіну та Кабінету міністрів дається можливість в ручному режимі розподіляти кошти", - сказав Жебрівський на прес-конференції в понеділок у Києві.

"Я думаю, що навряд чи вдасться на сьогоднішній день доопрацювати бюджет в комітеті, якщо немає філософії. Якщо зрозуміло, що цей бюджет дасть суспільству, економіці, то тоді можна доопрацювати, допомогти та не політизувати процес, а вийти на хороший якісний документ. Але оскільки цей бюджет ніякої філософії не має, то будуть якісь перерозподіли, але концептуально цей бюджет треба було відправити назад, до Міністерства фінансів і Кабміну", - підкреслив політик.

"Нашоукраїнець" сумнівається в реальності зробленого на наступний рік прогнозу інфляції.

"Жодна міжнародна інституція не дає, що інфляція буде 7,9%. Реально інфляцію називають від 10 до 12%, яка буде на наступний рік", - зазначив він.

Депутат також стурбований збільшенням фінансування правоохоронних органів. "Фактично на 77% збільшено фінансування судів на наступний рік. Фінансування за загальним фондом залишили таке, як було цього року, але додали ще 1,9 млрд. грн. судового збору", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Влада хоче, аби суди більш натхненно попрацювали у 2012 році?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути