субота, 25 серпня 2012 03:10

Влада Грузії почала конфіскацію майна Кахи Каладзе

Влада Грузії почала конфіскацію майна Кахи Каладзе

Бюро по виконанню приступило до примусового виконання рішення суду, який наклав багатомільйонний штраф на колишнього капітана збірної Грузії з футболу, одного з лідерів опозиційної коаліції Грузинська мрія Кахи Каладзе.

- "Термін виплати штрафу закінчився. Так, сьогодні починається процес примусового виконання судового рішення", - повідомив менеджер зі зв'язків з громадськістю в Національному виконавчому бюро Бесік Лілуашвілі. Він підкреслив, що "це не означає, що у Кахи Каладзе сьогодні ж щось почнуть вилучати".

- "Сьогодні почався, так би мовити, перший етап - пошукові роботи. Належить уточнити яким конкретно майном володіє Каладзе, після чого буде проведено його оцінку, і тільки потім буде визначена форма вилучення сума штрафи", - заявив Лілуашвілі.

Тбіліський міський суд 10-го серпня ухвалив рішення у справі про незаконне фінансування передвиборної кампанії, згідно з яким колишній футболіст і кандидат у мажоритарні депутати від "Грузинської мрії" Кахи Каладзе був оштрафований.

Крім того, суд задовольнив клопотання Служби державного аудиту (СГА) про арешт активів Каладзе, в тому числі "Кала Капітал". Дана компанія, поряд з іншими активами, є власником 78.21% акцій "Прогрес Банку".

За повідомленням ЗМІ, арештоване майно Каладзе також включало дев'ять автомобілів різного типу, в тому числі, кілька автомашин вищого класу, включаючи Роллс-ройс. За словами його адвоката, самий дорогий автомобіль серед заарештованих машин оцінюється в 200 000 доларів США.

Каладзе - єдиний грузинський футболіст, двічі вигравав Лігу чемпіонів. У його активі чотири перемоги в чемпіонаті Грузії, три - у чемпіонаті України, одна - в італійській серії А. У складі національної збірної Каладзе провів 83 матчі і відзначився одним голом. Чотири рази він визнавався кращим футболістом країни.

- "Після 18 років у футболі я вирішив завершити кар'єру ... Я почну нову авантюру, так як я вирішив податися в політику", - заявив тоді Каладзе журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Влада Грузії почала конфіскацію майна Кахи Каладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути