пʼятниця, 13 грудня 2019 17:31

"Влада боїться жартів": Навальний прокоментував заборону "Слуги народу"

"Влада боїться жартів": Навальний прокоментував заборону "Слуги народу"
Спочатку в Кремлі дали згоду на трансляцію серіалу "Слуга народу" - Навальний. Фото: ZIK.UA

Російський опозиційний політик Олексій Навальний прокоментував заборону серіалу "Слуга народу" на російському телебаченні.

"Зараз вони злякалися серіалу Зеленського і жарти Зеленського. І сталося наступне: компанія ТНТ очевидно купила права на серіал "Слуга народу", де знімається Зеленський. Серіал комедійний, там багато різних жартів. Зрозуміло, якщо вони показали одну серію, то вони купили права, заплатили за них багато грошей, це очевидно. Але стали вирізати якісь частини", - сказав Навальний на своєму ютуб-каналі.

Спочатку в Кремлі дали згоду на трансляцію серіалу.

"Пожартували про Путіна, ну і ок. Ви ж купили цей серіал, вирізали і після того, як люди помітили, що це вирізане, подзвонили з Кремля і заборонили показувати серіал. Ми з вами розуміємо, що сама ідея показувати серіал із Зеленським по російському ТВ спочатку була узгоджена в Адміністрації президента, але потім ні. Вирізані жарти потім будуть згадувати в інтернеті, а значить серіал потрібно заборонити", - каже політик.

Він додав, що влада боїться жартів, будь-якого підступу, написів в інтернеті. Всього вони бояться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Велика помилка" — Зеленський відреагував на припинення показу "Слуги народу" в Росії

11 грудня російський телеканал "ТНТ" зняв з ефіру український серіал "Слуга народу". Його показували тільки один день, перед тим вирізали жарт про президента Володимира Путін.

У "ТНТ" пояснили, що не збиралися показувати в ефірі більше трьох серій. Мовляв, показ перших серій був "маркетинговим ходом з підвищення упізнаваності платформи".

"Слуга народу" — комедійний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. Головну роль виконав тодішній комік, а нині президент Володимир Зеленський. Серіал має 3 сезони на 51 серію загалом.

Зараз ви читаєте новину «"Влада боїться жартів": Навальний прокоментував заборону "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути