середа, 21 березня 2012 16:22

Влада боїться Кличка і не довіряє йому – екс-мер Києва

Влада боїться Кличка і не довіряє йому – екс-мер Києва

Депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона", колишній мер Києва Олександр Омельченко вважає авантюрою бажання влади не допустити до виборів мера Києва та парламенту лідера партії "Удар", боксера Віталія Кличка.

Про це "нунсівець" сказав у коментарі Gazeta.ua.

Коментуючи інформацію про те, що причиною для цього може стати те, що Кличко не перебуває в Україні більше 183 днів на рік, депутат зазначив:

"Тут треба дивитися місце прописки. Я впевнений, що Кличко прописаний в Україні. Його перельоти - це службові або приватні відрядження. Перебування Кличка за кордоном на час підготовки до спортивних змагань не стає місцем проживання. Обидва Клички виступають під прапорами України".

За словами Омельченка, влада боїться лідера партії "Удар" і не довіряє йому.

"Нунсівець" зауважив, що у разі не допущення до участі у виборах Кличко "має право захищати свої інтереси".

Як наголосив нардеп від фракції БЮТ-"Батьківщина" Андрій Сенченко, влада сподівається, що у разі зняття Кличка на виборах мера Києва переможе її кандидат Олександр Попов.

"Вони розуміють, що у них у столиці, як і в країні, немає підтримки. Тому з'являються такі ситуації. Я Кличка бачу на багатьох подіях. Арифметика не проти нього. Але він має зробити з цього висновок: будувати діалог з нинішньою владою неможливо. Це банда, яка звикла "кидати". Вони можуть придумати будь-що, аби не допустити його до виборів. Я закликаю Кличка стати в стрій із тими політичними структурами, які борються за демократію в країну, та йти на вибори однією командою. Сьогодні вирішується доля України", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «Влада боїться Кличка і не довіряє йому – екс-мер Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути