пʼятниця, 19 жовтня 2012 15:29

Влада 2,5 роки займалася тільки антидержавницькою ідеологією - нардеп

Влада 2,5 роки займалася тільки антидержавницькою ідеологією - нардеп
Володимир Яворівський. Фото: obozrevatel.com

Влада 2,5 роки займалася тільки антидержавницькою ідеологією.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Володимир Яворівський, коментуючи заяву прем'єр-міністра Миколи Азарова про те, що Партія регіонів до цих пір відсувала рішення ідеологічних питань на другий план, виносячи на перший питання економічні, однак настав час змінити ситуацію.

"Нічого б страшного не було, якби йшлося про національну, новітню ідеологію, яка би об'єднувала націю, яка б формувала націю, особливо молодші покоління на історичному минулому, на правді історичного минулого. Мабуть, це було б прийнятно для суспільства. Хоча, звичайно, нав'язування однією партією своєї ідеології заборонено Конституцію, але в даному випадку ще йдеться про антиукраїнську ідеологію", - наголосив він.

Яворівський підкреслив, що сотанні 2,5 роки влада тільки і займалася однією ідеологією.

"Пан Азаров лукавить, коли каже, що партія не займалася ідеологією. Вона єдине чим і займалася — це тільки ідеологією, і фактично не займалася ані економікою, ані міжнародною політикою, ані внутрішньою політикою. Трішки внутрішньою займалася, але тільки у своїх корисливих цілях, - підкреслив нардеп. - Згадаймо закон про мови, чи Табачника на чолі Міносвіти, який переконує нас, що Галичина — це напівдике брудне плем'я і тому подібне. Це ж і є ідеологія. Здача того самого Севастополя до середини століття — це теж ідеологія. До того ж, це все ідеологія брудна і антиукраїнська".

Яворівський додав: "Я не ідеалізую помаранчевих, вони теж допустили чимало помилок, особливо з боку Ющенка, але принаймні це державницька ідеологія — захистити національні інтереси і т.д. Тому, я думаю, що це чергова пустопорожня заява Азарова. Він вже не одну таку заяву робив. То він запропонував всім брати лопати і виживати, то він пояснював на заводі нещодавно, що робітники отримують 3000-3500 грн, а коли вони розсміялися йому прямо в обличчя, то він сказав: "значить ви не повний робочий день працюєте".

Нардеп підкреслив, що саме парламентські вибори покажуть, яку ідеологію оберуть українці.

"Залишилося 9 днів до виборів і результати голосування вже покажуть, чия ідеологія і яка є прийнятною для України. Я не кажу, що її треба нав'язувати, але вона має бути прийнятна для суспільства. Ідеологія "регіоналів" для абсолютної більшості частини України є неприйнятною", - переконаний Яворівський.

Зараз ви читаєте новину «Влада 2,5 роки займалася тільки антидержавницькою ідеологією - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути