четвер, 05 грудня 2019 15:25

Візит Джуліані в Україну: як відреагував представник США

Візит Джуліані в Україну: як відреагував представник США
Вільям Тейлор відмовився коментувати приїзд Джуліані в Україну. Фото:media.slovoidilo.ua

Вільям Тейлор, тимчасовий повірений у справах США в Україні, не захотів пояснювати поїздку в Україну адвоката Дональда Трампа Руді Джуліані.

На прохання підтвердити цю інформацію, він сказав, що не може, повідомляють "Українські Новини".

Про приїзд Джуліані до Києва стало відомо пізно ввечері 4 грудня. За інформацією ЗМІ, Джуліані приїхав до Києва, щоб підготувати документальні програми у справі про імпічмент Трампа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джуліані пропонував послуги адвоката українським чиновникам

Палата представників Конгресу США ініціювала процедуру імпічменту Трампа через можливий тиск на Володимира Зеленського під час телефонної розмови. Трамп міг мати з цього політичну вигоду — розслідування проти суперника на майбутніх президентських виборах в США Джо Байдена.

Американські ЗМІ називають Джуліані важливим фігурантом справи про імпічмент — нібито він виконував доручення Трампа, що стосуються незаконного тиску на Україну. Співробітник посольства США в Україні Девід Холмс заявив, що Джуліані мав прямий вплив на американську політику щодо України.

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані зустрівся з екс-прокурорами Юрієм Луценком, Віктором Шокіним і Костянтином Куликом нібито в рамках створення документального серіалу.Джуліані використовує неофіційну поїздку і зустрічі з екс-прокурорами для документального серіалу на консервативному телеканалі.

Зараз ви читаєте новину «Візит Джуліані в Україну: як відреагував представник США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути