четвер, 20 жовтня 2011 22:29

Вітренко не вірить, що Каддафі помер

Вітренко не вірить, що Каддафі помер

Голова Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко сказала, що вірить у те, що колишній лідер Лівії Муаммар Каддафі живий.

"Мені не хочеться вірити у цю злощасну новину. Я сподіваюсь на те, що Муаммар Каддафі залишився в живих і потім буде виступати на суді обвинувачем злочинів НАТО, злочинів країн Євросоюзу, які розтоптали міжнародне право і розв'язали війну. Ви вдумайтесь у масштаби їх злочинів: 50 тисяч вбито, 200 тисяч поранено, 2 мільйони біженців. Ось що зробили ці яструби, ці злочинці! Я не вірю у те, що Муаммара Кадаффі вбито", - заявила Вітренко.

На уточнююче запитання, чи не збирається вона поїхати до Лівії, Вітренко відповіла:

"Я їздила на міжнародну конференцію, яку організовував Муаммар Каддафі. А зараз, коли злочинці захватили владу, то які конференції вони можуть проводити? Ви знаєте, що це наркомани і ставленики Аль-Каїди або ж самі керівники Аль-Каїди. Яка нормальна людина зараз може їхати до Лівії?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пораненого Каддафі спіймали бійці НПР?

Голова ПСП України також зазначила, що буде чекати на те, що в Лівії буде наведено порядок міжнародними структурами, щоб влада у Лівії "була законообрана, а не злочинна".

Нагадаємо, колишній лівійський лідер Муаммар Каддафі помер від поранень у захопленому повстанцями місті Сірт під час спроби втечі з полону.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко не вірить, що Каддафі помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути