пʼятниця, 06 липня 2012 23:26

Віталій Кличко передав слова підтримки та єдності учасникам мітингу під Українським домом

Віталій Кличко передав слова підтримки та єдності учасникам мітингу під Українським домом
Фото: klichko.org

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко передав слова підтримки та єдності учасникам мітингу на захист української мови, що триває під стінами Українського дому. Звернення політка до учасників мітингу передала народний депутат України Ірина Геращенко.

"Я маю честь передати слова підтримки, подяки та єдності всім, хто зібрався на цьому спекотному майдані від лідера партії "УДАР" Віталія Кличка, який всі ці дні був тут разом з партійцями "УДАРу", разом зі своїми побратимами з інших опозиційних сил, з усіма простими українцями, які виборювали важливі для країни речі. Сьогодні Віталій знаходиться в іншому європейському місті, де завтра без сумніву підніметься переможний український прапор і залунає наш гімн, де виборюватиме перемогу в бою його брат Володимир. Але Віталій знає, що тут зібралися українці, які вірять, що будуть ще сотні, тисячі українських перемог, і починаються вони тут", – передала Геращенко слова лідера "УДАРу".

За словами політика, Кличко також висловив підтримку проголошеній опозиційними силами безстроковій акції опору нинішньому режиму. "Ми виступаємо проти того беззаконня, яке сьогодні твориться по всій країні. Ми маємо разом змінити цю владу, яка розколює країну, стравлює її громадян. Впевнений, сформувавши демократичну більшість у новому парламенті, ми змінимо цю владу", – переконаний Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко передав слова підтримки та єдності учасникам мітингу під Українським домом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути