пʼятниця, 14 червня 2013 09:00

Виступ Фаріон в Одесі не обійшовся без бійки

Виступ Фаріон в  Одесі не обійшовся без бійки
Фото: telegraf.com.ua

Зіткнення представників ВО "Свобода" з прихильниками проросійських і лівих організацій відбулося в четвер перед початком виступу свободівки Ірини Фаріон біля будівлі Одеського культурного центру.

Бійки, в яких брали участь кілька десятків осіб з обох сторін, відбувалися кілька разів.

"Ми знали, що нам хочуть перешкодити провести зустріч, але не думали, що справа дійде до силового конфлікту", - сказав народний депутат від "Свободи" Павло Кириленко.

Серед представників протилежної сторони біля будівлі культурного центру були члени громадської організації "Молодіжне єдність", партії "Батьківщина" та КПУ. Вони звинуватили своїх опонентів у ініціації конфлікту, повідомивши, що прийшли до будівлі центру з метою провести мирну акцію.

Ситуацію намагалися взяти під контроль співробітники міліції. У процесі вистпуленія Фаріон напружена обстановка біля будівлі зберігалася. Сторони кілька разів влаштовували спроби почати нове бійку. Тілесні ушкодження отримали кілька людей. Зустріч в актовому залі центру пройшла без ексцесів.

Зараз ви читаєте новину «Виступ Фаріон в Одесі не обійшовся без бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

232

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути