пʼятниця, 05 грудня 2008 11:03

Вінський каже, що в уряді не тільки Пинзеник незадоволений Тимошенко

Міністр транспорту й зв"язку Йосип Вінський вважає, що в уряді є ще міністри, готові висловити несприйняття коаліції БЮТ і Партії регіонів.

"Мені здається, є", - сказав він в інтерв"ю газеті "Комерсант-Україна", відповідаючи на питання, чи є крім нього міністри, готові вголос заявити про свою позицію.

"Я кажу не тільки про Пинзеника", - сказав Вінський на уточнююче запитання, чи має він на увазі міністра фінансів Віктора Пинзеника.

Водночас, на питання про ймовірність розколу у випадку створення коаліції БЮТ і ПР, наприклад, від"єднання партії "Реформи і порядок" Пинзеника, він сказав:

"Щодо політичних наслідків для БЮТ, то тут скоріше треба говорити не про наслідки для блоку, а про майбутню поведінку електорату. Я впевнений, що 80% зі 100% тих, хто нам довіряв, цю коаліцію не підтримують. Конфлікт із виборцями – це найстрашніше для будь-якої політичної партії. Думаю, приклад Олександра Мороза ще ніхто не забув".

Вінський підкреслив: "Я принципово проти того, щоб на плечах демократичних партій у владу ввійшла Партія регіонів. А зараз саме це і відбувається".

Він також зазначив, що в нього є "фрагментарні дані про ці переговори". "Але я нічого не можу коментувати. Я вважаю, що не маю права це робити, тому що це внутрішньопартійні питання", - додав Вінський.

При цьому він стверджує, що "це змова верхів" БЮТ і ПР, оскільки партія і виборці не брали участь у створенні майбутньої коаліції і не схвалили її.

"Я зроблю все, щоб вона (коаліція БЮТ і ПР) не відбулася, і, можливо, мені пощастить", - підтвердив він свою позицію.

Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Вінський каже, що в уряді не тільки Пинзеник незадоволений Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути