понеділок, 22 червня 2009 10:55

Вінський боїться закінчити так, як Кірпа

Вінський боїться закінчити так, як Кірпа
Міністру транспорту й зв"язку Йосипу Вінському, який подав у відставку з цієї посади, у Секретаріаті президента днями була зроблена кадрова пропозиція, але він від неї відмовився.

В інтерв"ю "Комерсант-Україна", коментуючи інформацію газети про те, що днями Вінський відвідав Секретаріат президента, де йому було зроблено кадрову пропозицію, і запитання – яку? – він сказав:

"Не хочу говорити, тому що я її не прийняв".

На запитання, що він робитиме далі – буде створювати нову політичну силу чи співпрацювати з уже наявними? – Вінський заявив:

"Я не знаю. Давайте я закінчу цей етап свого життя, якщо вдасться його закінчити без рубців на серці й не повторити долю Георгія Кірпи (міністр транспорту з 2002 до 2004 роки, за офіційною версією, покінчив життя самогубством у грудні 2004 року), тому що питання може стояти і так. І тоді я визначуся".

"Я доведу цю тему до кінця, тому що ця боротьба стосується долі держави й фундаментальних цінностей. Але те, що я буду працювати на лівому фланзі політичного спектру, не підлягає сумніву. Я соціаліст за переконанням", - запевнив він.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Вінський боїться закінчити так, як Кірпа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути