неділя, 23 серпня 2020 21:50

Вільна й незалежна Україна рухається вперед завдяки своїй демократії – Трамп привітав українців зі святом

Вільна й незалежна Україна рухається вперед завдяки своїй демократії – Трамп привітав українців зі святом
Трамп привітав українців з Днем незалежності. Фото: Офіс президента України

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп привітав Україну з 29-ю річницею незалежності. У своєму привітанні він наголосив на викликах, які переживає Україна та світ цьогоріч, відзначивши важливість мирних ініціатив керівництва держави та протистояння пандемії COVID-19.

"Я пишаюся, що США надали понад 41 мільйон доларів допомоги Україні в боротьбі з вірусом та його економічним впливом. Цей День Незалежності також є важливим святкуванням, оскільки Україна сміливо продовжує протистояти російській агресії. Я аплодую вашим зусиллям щодо мирного припинення конфлікту, ініційованого Росією на сході України", – йдеться у вітанні американського лідера, яке опубіліковано на сайті ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марш захисників, гігантський прапор та молитви за Україну: як пройде День Незалежності у Києві

Глава Білого дому також зазначив, що США продовжують непохитно підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України до повернення контролю над всією її територією, включно з Кримом.

"Вільна й незалежна Україна рухається вперед завдяки своїй демократії, що квітне. США наполегливо підтримують реформи в Україні, ми підтримуємо всіх українців – чи то в уряді, бізнесі, чи у громадянському суспільстві, – чиї зусилля сприяють верховенству закону, економічному зростанню, залучають іноземні інвестиції та прискорюють євроатлантичну інтеграцію України", – наголосив республіканець.

Раніше військові Об'єднаних сил привітали українців з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.

Зараз ви читаєте новину «Вільна й незалежна Україна рухається вперед завдяки своїй демократії – Трамп привітав українців зі святом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути