Ексклюзиви
четвер, 04 березня 2021 04:19

Режим тиші - все. Військові дзеркально відповідатимуть на обстріли окупантів

Режим тиші - все. Військові дзеркально відповідатимуть на обстріли окупантів
Кравчук попередив про "дзеркальні відповіді" на провокації. Фото: Українська правда

У разі порушення режиму припинення вогню на Донбасі з боку бойовиків в України не залишиться варіантів, крім як відкривати вогонь.

"Якщо вони діятимуть таким чином, відкриватимуть вогонь по наших військових ЗСУ на точках зіткнення, то ми діятимемо адекватно. Дзеркально. У нас немає іншого виходу. Ми не можемо спостерігати, як вони стріляють, вбивають нас і називають це провокацією. Це не провокація - це війна", - повідомив голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук, передає "Громадське".

Глава української делегації поклав усю відповідальність за порушення мирних домовленостей на незаконні збройні угруповання.

"Бойовики не виконуватимуть мінських домовленостей. Вони відмовляються від тиші, яка впроваджена. Вони відмовляються від комплексу заходів, які схвалені Радою безпеки Організації Об'єднаних Націй. Усі приходять до висновку, що саме вони є порушниками домовленостей", - підкреслив Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант на Донбасі не припиняє стріляти. Поранено і травмовано 11 українських воїнів

У ТКГ вважають, що в України є можливість повернути контроль над окремими районами Донецької та Луганської областей протягом найближчого десятиліття.

Зараз ви читаєте новину «Режим тиші - все. Військові дзеркально відповідатимуть на обстріли окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути