Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2013 21:52

"Відповідальність має бути не лише для "тушок", але й "тушкоробів" - Ляшко

"Відповідальність має бути не лише для "тушок", але й "тушкоробів" - Ляшко
Олег Ляшко Фото: ru.tsn.ua

Позафракційний народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що "відповідальність має бути не лише для "тушок", але й "тушкоробів". Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Я вважаю, що має бути встановлена відповідальність не лише політична (в частині позбавлення мандату тих, хто зраджує виборців ), але й кримінальна. П'ять років в'язниці тим, хто зраджує виборцям", - наголосив позафракційний народний депутат.

Окрім того, Ляшко зауважив, що відповідальність має бути передбачена як для "тушок", так і для "тушкоробів".

"Відповідальність має бути не лише для "тушок", але й "тушкоробів", в даному випадку – для Яценюка і Мартиненка, які попродавали місця в списку по п'ять мільйонів, а тепер кричать про "тушок", а тушки не з неба впали", - висловив думку лідер Радикальної партії.

Водночас, на його думку, саме завдяки діям опозиціонерів, сьогодні у Партії регіонів є парламентська більшість.

"Тим "тушкам" хтось забезпечив мандат, а вони нівелювали волевиявлення громадян, бо люди голосували за опозиційні партії, а у підсумку ми маємо більшість із Партії регіонів", - зазначив він.

Окрім того, позафракційний народний депутат наголосив, що це його ініціатива таким чином вирішувати проблему із "тушками".

"Опозиція займається плагіатом, бо я був першим, хто запропонував встановити кримінальну відповідальність за політичну проституцію. Місяць тому я зробив таку заяву, а сьогодні я бачу, що Сенченко таке пропонує, ну то хоч посилались би на автора", - наголосив лідер Радикальної партії.

Також він відкреслив, що "вони навіть дослівно повторили все".

Нагадаємо, парламентська опозиція запропонувала Верховній Раді ввести кримінальну відповідальність за "політичне сутенерство" і "втягування в політичну проституцію".

Відповідні зміни до кримінального кодексу запропонували депутати від "Батьківщини" Людмила Денисова й Андрій Сенченко. Автори документа пропонують вважати політичною проституцією "зміну політичних поглядів або відступ від передвиборної програми під тиском влади, за гроші або інші преференції".

Зараз ви читаєте новину «"Відповідальність має бути не лише для "тушок", але й "тушкоробів" - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути