середа, 20 березня 2019 07:27

Відомо, звідки гроші у незаможніх спонсорів партії Тимошенко: нове розслідування

Відомо, звідки гроші у незаможніх спонсорів партії Тимошенко: нове розслідування
Незаможні спонсори партії Тимошенко пов'язані із "газовою справою" екс-нардепа Онищенка. Фото - censoru.net

Незаможні українці, які перераховували мільйонні внески на рахунки ВО "Батьківщина" перед виборчою кампанією кандидата Юлії Тимошенко, пов'язані з "газовою справою" нардепа-втікача Олександра Онищенка.

Касирка супермаркету із передмістя Києва Наталія Зубар, яка за рік нібито перерахувала партії майже 1.5 млн грн, виявилася бенефіціаром двох київських фірм зі статутними капіталами по 50 млн грн в кожній, йдеться у розслідуванні програми "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Одна з них - ТОВ "Страхова компанія "Надійна" - вивела журналістів на Олександра Канцелярука. За даними слідства, він один з реалізаторів так званої "газової справи" Олександра Онищенка. Проти Канцелярука порушено кримінальну справу за оборудки з газом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко перед виборами підклали "свиню"

Також серед "донорів" партії Тимошенко журналісти знайшли Михайла Вермана. У 2018-му він нібито перерахував політсилі понад мільйон гривень. Верман був зареєстрованим як власник компанії "Арт-Ельм", яка також фігурує в "газовій справі". Ця фірма припинила своє існування, але остання адреса її реєстрації співпадає з адресою прописки компаній Канцелярука.

Юлія Тимошенко і Олександр Онищенко в коментарях журналістам спростували інформацію про співпрацю.

Партія ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко отримує мільйони гривень від фейкових донорів. Своїми донорами партія вписувала підставних пенсіонерів. Про що вже відкрите кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Відомо, звідки гроші у незаможніх спонсорів партії Тимошенко: нове розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути