Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2016 06:50

Відео з полоненим диверсантом, розшук мукачівських стрільців, відставка Кемерона - головне за ніч

Відео з полоненим диверсантом, розшук мукачівських стрільців, відставка Кемерона - головне за ніч

Gazeta.ua підготувала найважливіші новини, які відбулися в ніч на вівторок, 12 липня.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман очікує звіту міністрів про вжиті ними заходи в боротьбі з корупцією. Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

ГПУ продовжує шукати п'ятьох підозрюваних, причетних до стрілянини в Мукачевому в липні 2015 року. Про це повідомив начальник відділу ГПУ Олександр Голінченко. Факти їх загибелі у зоні АТО не підтвердилися.

Генпрокурор Юрій Луценко на засіданні фракції БПП обговорював можливість арешту народних депутатів із провладних фракції. Про це повідомив нардеп від фракції Валерій Карпунцов. Також Луценко просив у депутатів підтримки в законотворчій роботі.

Захоплений у полон під Троїцьким бойовик зізнався, що він - громадянин Росії. Також подякував українським військовим, що зберегли йому життя. Відео зізнання опублікувала Служба безпеки України.

Прем'єр-міністр Девід Кемерон повідомив про свою відставку з посади. Міністр внутрішніх справ Великобританії і єдиний кандидат на місце лідера Консервативної партії Тереза Мей стане новим прем'єр-міністром країни 13 липня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Відео з полоненим диверсантом, розшук мукачівських стрільців, відставка Кемерона - головне за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути