Ексклюзиви
понеділок, 23 жовтня 2017 17:59

Від партії Порошенка до правих - хто проходить у Раду

Від партії Порошенка до правих - хто проходить у Раду
До Верховної Ради проходять вісім політсил. Фото: УНІАН

Правляча партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і сам президент зберігають лідерство в рейтингу. Про це свідчить соціологічне опитування Центру Разумкова.

У разі проведення парламентських виборів найближчим часом найбільше голосів отримали б такі політичні сили: БПП (13,6%) серед тих, хто має намір взяти участь у виборах, ВО "Батьківщина" (10,0%), Партія "Громадянська позиція" (8,9%), Партія "Опозиційний блок" (8,6%).

За партію "За Життя" готові проголосувати 6,8% опитаних, які мають намір взяти участь у виборах, за Радикальну Партію Олега Ляшка – 6,5%, за "Самопоміч" – 5,9%, за Об'єднання правих партій ("Свобода", "Правий Сектор", "Національний корпус") − 4,2%.

У випадку проведення президентських виборів найбільшу електоральну підтримку у першому турі виборів отримали б Порошенко (14,0% серед тих, хто має намір взяти участь у виборах), Юлія Тимошенко (8,4%), Анатолій Гриценко (7,2%), Юрій Бойко (6,8%), Святослав Вакарчук (6,6%), Олег Ляшко (6,3%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі нагадав Порошенкові про Партію регіонів

Дослідження провели з 6 по 11 жовтня 2017 року. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками.

Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Зараз ви читаєте новину «Від партії Порошенка до правих - хто проходить у Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути