Ексклюзиви
пʼятниця, 20 липня 2012 17:01

Від нардепа Янковського пенсіонерам у Горлівці роздають по 100 грн
7

Фото: Фото з сайту gorlovka.ua

Сьогодні вранці, 20 липня, біля офісу Горлівської міської організації Партії регіонів утворилася довга черга: пенсіонери прийшли писати заяву на отримання матеріальної допомоги у розмірі 100 гривень від народного депутата України Миколи Янковського.

Про це повідомляє сайт gorlovka.ua.

Загалом у черзі стояло більше 50 людей. Прийом здійснював помічник-консультант парламентарія Валерій Радомський.

Люди похилого віку розповіли, що сьогодні вони написали заяви, в яких вказали свої контактні дані, адресу проживання, телефон та причину, через яку просять у Янковського гроші і здали ксерокопії паспортів. Кошти обіцяють їм перевести на банківську картку в наступному місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові від нардепа Фельдмана роздають по тисячі гривень

Пенсіонери особливо не бідкалися й переписували один в одного причини для надання допомоги: на лікування очей, на операцію, на відновлення здоров'я, на відпочинок. Як зізналися бабусі, подібна практика здійснюється з квітня. На запитання: "Звідки дізнаються про атракціони небаченої щедрості?", пенсіонери повідомили, що інформація поширюється різними способами, але в першу чергу через лікувальні установи, постійними пацієнтами яких і є "бабусі Янковського".

Нагадаємо, Герой України, народний депутат від Партії регіонів Микола Янковський - екс-власник концерну "Стирол". На момент продажу експерти оцінювали хімпідприємство в 650-750 млн. доларів. У Горлівці у Янковського залишився інший бізнес: він як і раніше є власником компанії "Стиролбіофарм", що виробляє медпрепарати. До речі, вітаміни від Янковського нинішньої весни безкоштовно роздавали в школах Горлівки. Після цього нардеп вирішив виділити 1 мільйон гривень на міні-проекти. Тоді ж Комітет виборців України оцінив ці дії як "непрямий підкуп виборців".

Зараз ви читаєте новину «Від нардепа Янковського пенсіонерам у Горлівці роздають по 100 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути