четвер, 13 серпня 2009 20:59

Від Москви залежить, коли приїде Зурабов

Від Москви залежить, коли приїде Зурабов

Терміни приїзду посла Російської Федерації Михайла Зурабова до України залежать виключно від російської сторони, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі українського зовнішньополітичного відомства в четвер.

"Російська Федерація завершила свої внутрішньодержавні процедури щодо призначення посла", - відзначили в МЗС.

Співбесідник агентства додав, після вручення вірчих грамот президентом України Віктором Ющенком Зурабов приступить до виконання своїх обов"язків.

Стосовно термінів вручення вірчих грамот, то, за словами представника МЗС, вони узгоджуються протокольними службами обох сторін, а терміни приїзду Зурабова до Києва - це рішення російської сторони.

Як повідомлялося, президент РФ Дмитро Медведєв підписав указ про призначення Михайла Зурабова послом Росії в Україні. Про це повідомили в прес-службі Кремля в четвер.

Як раніше відзначив президент Росії Медведєв в своєму посланні президентові України, "в умовах антиросійського курсу українського керівництва мною ухвалено рішення відкласти приїзд до України нашого нового посла". "Конкретні терміни будуть визначені пізніше з урахуванням реального розвитку російсько-українських відносин", - наголошувалося в посланні глави російської держави.

Зараз ви читаєте новину «Від Москви залежить, коли приїде Зурабов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути