пʼятниця, 22 лютого 2013 06:17

Від Європи Україну віддаляє не заблокований парламент, а вибіркове правосуддя - ударівець

Від Європи Україну віддаляє не заблокований парламент, а вибіркове правосуддя - ударівець
Фото: 24tv.ua

Реальними причинами, які заважають євроінтеграції України, є вибіркове правосуддя в країні та керованість судової системи Президентом. Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутата фракції "УДАР" Валерій Карпунцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В більшості запевняють, що парламент розблокується дуже легко, але не раніше 5-го березня

"Такі рішення, як засудження Тимошенко та Луценка, позбавлення мандатів депутатів Балоги та Домбровського набагато більше заважають євроінтеграції України, ніж блокування парламенту та неухвалення заяви Верховної Ради "Про реалізацію евроінтеграційних прагнень України", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді опозиціонери знову блокували, "регіонали" вітали трояндами Лук'янова

"УДАРівець" наголошує, що події навколо політичних в'язнів Тимошенко та Луценка чітко вказують на залежність судової системи в країні. "Всі знають, що Луценка та Тимошенко ув'язнили за політичними мотивами. Вчора було прийняте судове рішення не випускати Луценка, сьогодні ж уже з'явилося рішення Вищого спецсуду, що Юрій Луценко за гратами незаконно. Це говорить про пряму керованість судової системи з боку  Президента, який обіцяв "почути кожного", а насправді не чує нікого", - зауважив Валерій Карпунцов.

Нагадаємо, Заступник голови парламентського комітету з прав людини регіоналка Ганна Герман завляла, що опозиція використовує лідера партії "УДАР" Віталія Кличка для того, щоб парламент не прийняв євроінтеграційні закони.

 

Зараз ви читаєте новину «Від Європи Україну віддаляє не заблокований парламент, а вибіркове правосуддя - ударівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути