четвер, 09 листопада 2017 12:47

Від антиукраїнської істерії Польщі переможе лише Московія - Тягнибок

Від антиукраїнської істерії Польщі переможе лише Московія - Тягнибок
Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок. Фото: rbc.ua

Польська влада "бризкає слиною в бік України" задля підняття свого рейтингу перед місцевими виборами.

Про це написав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок у своєму блозі на "Українській правді".

"Польська влада мусить усвідомити, що ця антиукраїнська істерія – це відверто ворожий щодо України крок. Це підлий удар ножем у спину нашій нації, яка четвертий рік збройно протистоїть московському агресору. Такими заявами польський політикум руйнує не лише добросусідські відносини між нашими країнами, а нищить будь-яку можливість спільно протистояти московському імперіалізму, у планах якого – загарбання наших держав та підкорення наших націй.

Польські політики, які нагнітають польсько-українське протистояння, повинні розуміти, що переможцем тут може бути лише Московія", - зазначив Тягнибок.

Він наголосив, що Україна поважає право поляків бути патріотами і шанувати своїх героїв. І очікує на відповідну повагу з боку Польщі.

"Не треба ставити нас перед вибором, хто наші герої: Небесна сотня чи Бандера. Бо в Небесній сотні є щонайменше бандерівська свободівська чота; бо тисячі наших героїв, які четвертий рік боронять Українську Державу на сході, які поклали життя у цій боротьбі, пишаються, що вони – бандерівці", - написав лідер "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджей Дуда звернувся з порадами до Петра Порошенка

Глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський порадив українцям будувати ідентичність на нових героях, наприклад Небесній сотні чи загиблих на Донбасі військових. Він наголосив, що Польща ніколи не погодиться поставити знак рівності між УПА й Армією Крайовою.

Зараз ви читаєте новину «Від антиукраїнської істерії Польщі переможе лише Московія - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути