середа, 01 вересня 2021 12:26

Від 1-го до 11-го класу: як політики провели дітей у школу
8

Юлія Ковалів мати першокласника
Фото: Юлія Ковалів
Дружина міністра цифрової трансформації Михайла Федорова Анастасія проводжала дочку у дитячий садочок
Родина екснардепа Єгора Соболєва відправляла до школи трьох дітей
Володимир Гройсман у п'ятий клас відвів свого сина
Ярослав Юрчишин проводжав свою дочку Дарину в 11 клас

Родина ексміністра оборони Анатолія Гриценка провела дочку в 11 клас, дочка міністра цифрової трансформації Михайла Федорова пішла в садок. Провів у школу дітей і екснардеп Єгор Соболєв.

Як відзначають свято першого дзвоника політики - у матеріалі Gazeta.ua.

Депутат від "Голосу" Ярослав Юрчишин проводжав дочку Дарину в 11 клас. Фотографувалися на подвір'ї Новопечерської школи. У навчальному закладі дівчина виборола місце самотужки - завдяки стипендіальній програмі.

Одинадцятикласницю Анну провели в школу в родині ексміністра оборони Анатолія Гриценка та редакторки Юлії Мостової. Зробили втрьох світлину на подвір'ї. "Здається, нещодавно проводжали Аню в перший клас", розповів Гриценко.

Експрем'єр Володимир Гройсман у п'ятий клас відвів сина. Побажав усім вдалого навчального року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Зеленського й Байдена: Україна може виграти тільки за однієї умови

Дружина міністра цифрової трансформації Михайла Федорова Анастасія проводжала дочку в дитячий садочок. Перед будівлею з дівчинкою сфотографуватися із квітами й повітряною кулькою.

Народна депутатка Інна Совсун відвела до школи сина. Він пішов у 3 клас. На майданчику київської школи обійняла сина для фото.

Родина екснардепа Єгора Соболєва відправляла до школи трьох дітей. Дві дочки потрапили на фото перед лінійкою, а син не захотів сфотографуватися. Найстарша Аліса цього дня "прогулює пари в університеті із хлопцем", пожартував Соболєв.

Колишній нардеп Сергій Березенко із дружиною в перший клас провів сина Луку. Замість лінійки в школі відбулися спортивні заняття для дітей у Виставковому центрі в Києві.

Ексголова наглядової ради НАК "Нафтогаз" Юлія Ковалів також мати першокласника. Син Назар із друзями потрапив на фото у Facebook - діти п'ють щось із паперових кухлів.

Нардеп Дмитро Лубінець із дружиною проводжав сина й дочку в школу. Перед навчальним закладом зробили селфі з кульками й букетами квітів.

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко з дружиною відправили в перий клас дочку. "Ніколи не думав, що я такий чутливий батько", написав політик. Дитина вступила до приватної столичної школи "Академії сучасної освіти" в Києві. Рік навчання у першому класі приватної школи коштує в середньому близько 200 тис. грн.

1 вересня в Україні святкують День знань. Школярі та студенти цього дня починають навчальний рік.

Зараз ви читаєте новину «Від 1-го до 11-го класу: як політики провели дітей у школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути