понеділок, 30 травня 2011 20:06

Вибори до Верховної Ради перенесуть?

Вибори до Верховної Ради перенесуть?

У політикумі знову поновилися розмови про можливість перенесення виборів до Верховної Ради на більш пізній термін. Про це розповів віце-спікер Микола Томенко під час робочої поїздки до Чернігівської області, повідомляє його прес-служба.

Він нагадав, що вибори до парламенту відбудуться у жовтні 2012 року, то ж новий закон про вибори народних депутатів має бути ухвалений не пізніше жовтня цього року. У той же час, за словами віце-спікера, "останнім часом у політикумі знову поновилися розмови про можливість перенесення парламентських виборів на більш пізній термін".

"Знову поновилися розмови про перенесення дати виборів та проведення їх одночасно з виборами президента", - сказав він.

Томенко наголосив, що владі треба чітко усвідомлювати, що перенесення виборів до Верховної Ради не сприйме міжнародне товариство.

"Але найбільша проблема не тільки в міжнародному несприйнятті. Найбільша проблема в тому, що така ідея викличе повне несприйняття українського суспільства", - сказав віце-спікер.

Томенко зауважив, що саме це мають взяти до уваги ініціатори такої ідеї, яка вже обговорювалася, але не була підтримана.

Раніше повідомлялось, партія "Батьківщина" доручила своїм депутатам зробити все можливе для недопущення ухвалення нового закону про вибори до Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Вибори до Верховної Ради перенесуть?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути