Ексклюзиви
четвер, 24 вересня 2020 11:08

Виборців підкуповують лампочками від колишнього "слуги" Полякова
3

Фото: "Опора"

У Чернігові виборцям роздають лампочки від імені висуванця в мери з партії "За майбутнє", колишнього "слуги народу", нардепа Антона Полякова. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора".

За повідомленням спостерігачів, у мікрорайоні Ремзавод представники партії "За Майбутнє" ходили "від дверей до дверей" та пропонували мешканцям підписати договір на участь у "програмі енергозбереження від команди Антона Полякова".

У договорі треба було вказати ПІБ та власний телефон, після цього можна отримати дві енергоефективні LED-лампочки, коробки від яких брендовані партійною символікою "За Майбутнє" та зображеннями самого Полякова та представника по мікрорайону від команди Володимира Іщенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві вибори: СБУ провела перше затримання за підкуп

На коробці з лампочкою, на якій фото Полякова, напис: "За світле майбутнє для кожного з вас".

Ходячи від "дверей до дверей", представники партії повідомляли мешканцям, що найближчим часом їх запросять на зустріч із кандидатом, під час якої можна отримати ще 2 лампи.

До очевидця, учасника "програми", зателефонували представники партії для проведення "опитування". Із запису розмови: "Вы получили лампочки? Вам нужна материальная помощь на питание, лечение или оплату коммунальных услуг".

Спостерігачі телефонували за коментарем Полякову, проте він сказав, що зайнятий.

Торік у листопаді фракція "Слуги народу" виключила зі своїх лав 2 нардепів - Ганну Скороход та Антона Полякова.

Поляков подавав до законопроєкту про банки, який називають антиколомойським, 6 тис. правок. У мережі його порівняли з терористом.

Зараз ви читаєте новину «Виборців підкуповують лампочками від колишнього "слуги" Полякова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути