вівторок, 16 червня 2009 10:12

Виборчі плакати Вінського розлютили Тимошенко

Виборчі плакати Вінського розлютили Тимошенко

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко не виключає притягнення до відповідальності міністра транспорту і зв"язку Йосипа Вінського за спроби використати кошти державного підприємства "Укрпошта" не за цільовим призначенням.

Про це Тимошенко заявила сьогодні у програмі "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Я зробила зауваження Вінському і зробила зауваження пану Задирку (народному депутату від БЮТ Геннадію Задирку), тому що вони гроші "Укрпошти", яка їм підпорядкована, зібралися використати на друк величезного тиражу плакатів із зображенням обличчя Йосипа Вікентійовича із якимось там рекламними гаслами на якусь там виборчу кампанію", - сказала Тимошенко.

При цьому прем"єр пояснила, що її зауваження були набагато жорсткішими ніж те, як вона про це говорить.

"Я вважаю, що сьогодні "Укрпошта", як будь-яка інша державна компанія, не має права витрачати гроші на приватну рекламу окремих міністрів, навіть якщо вони зібрались в Президенти", - підкреслила вона.

Тимошенко наголосила, що для неї в уряді немає жодного міністра, який у випадку зловживань на своїй посаді може уникнути відповідальності.

"Якщо я ловлю його на тому, що він не робить те, що обіцяв, і нечесно поводиться з фінансами, мені байдуже, як це сприймає будь-хто. Він піде у відставку, і я думаю, що цей випадок з "Укрпоштою", коли 15 млн грн хотіли використати на особисту рекламу, так просто не залишиться", - додала глава уряду, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Виборчі плакати Вінського розлютили Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути