понеділок, 29 жовтня 2012 03:00

Ви виростили "Свободу", тому робіть з цим, що завгодно - Бузина звернувся до ПР

Ви виростили "Свободу", тому робіть з цим, що завгодно - Бузина звернувся до ПР
Фото: kramtp.info

Скандальний публіцист і політичний оглядач Олесь Бузина, який балотується до парламенту від партії "Російський блок" вважає, що Партія регіонів "піднімала "Свободу", в той час, як пригнічула "Батьківщину".

Про це він повідомив в ефірі телеканалу Інтер.

"Не секрет, що Партія регіонів, прийшовши до влади, партію "Батьківщина" пригнічувала і Юлія Володимирівна недарма сидить у в'язниці, а таку партію, як "Свобода", навпаки, піднімала", - розповів публіцист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спотворити волевиявлення громадян на цих виборах неможливо – радник президента

"Так от, виявилося, що "Батьківщину" пригнічувати набагато складніше, ніж піднімати партію "Свобода". Так от у мене таке звернення до регіоналів: "Їжте, хоч повилазьте". Це не мені, як людині, яка висунула "Російський блок", а перш за все регіоналам: "Їжте, "Свобода" - це ваше. Ви виростили це. Робіть з цим, що завгодно. Це ваше, хлопці, ваше", - додав Бузина.

Крім того, говорячи про низькі показники явки, він зазначив, що зовсім не в погоді причина проблеми: "Я прийшов голосувати на свою виборчу дільницю, а там стоїть три молодих хлопця 18-19 років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко впевнений, що Азаров залишиться прем'єр-міністром

За його словами, вони сказали, що їх не внесли до списків. "Ось у чому проблема. У нас маса людей сьогодні не знайшли себе у списках. Вони прийшли, не дивлячись на погоду", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Ви виростили "Свободу", тому робіть з цим, що завгодно - Бузина звернувся до ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути