четвер, 19 жовтня 2023 16:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Ви точно бачили його у телевізорі. Ще одному поплічнику Медведчука повідомили про підозру
5

Служба безпеки України повідомила про про підозру поплічнику Віктора Медведчука, колишньому ведучому телеканалу Newsone Максиму Гольдарбу
Ведучі телеканалу Newsone Максим Гольдарб і Василь Голованов
Гольдарб з Головановим і колишнім нардепом Євгенієм Мураєвим, якому СБУ повідомила про підозру у державній зраді
Гольдарб і телеведуча Newsone Діана Панченко, яку розшукує СБУ
Служба безпеки України повідомила про про підозру поплічнику Віктора Медведчука, колишньому ведучому телеканалу Newsone Максиму Гольдарбу

Служба безпеки України повідомила про про підозру поплічнику Віктора Медведчука, колишньому ведучому телеканалу Newsone Максиму Гольдарбу.

На початку повномасштабного російського вторгнення він втік з Києва і публічно підтримав збройну агресію проти України. Про це повідомив сайт СБУ.

Гольдарб публікував прокремлівські дописи на власних Telegram і YouTube-каналах. Поширював фейкову інформацію про діяльність вищого військово-політичного керівництва України і дезінформував щодо внутрішньої обстановки у нашій державі.

Також поплічник Медведчука розповсюджував вигадані "інсайди" про нібито "плани" декількох європейських країн "анексувати" територію на заході України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мураєв втік, а його колишній телеведучий "крутить" на ютубі роспропаганду – відео

Гольдарб неодноразово брав участь у "телемостах" з російськими пропагандистами, які готували постановочні сюжети для телеканалів у тимчасово окупованому Криму і ток-шоу росін, повідомила спецслужба.

Фігуранту повідомили про підозру за двома статтями Кримінального кодексу:

колабораційна діяльність;

виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників.

Оскільки Гольдарб переховується від правосуддя, тривають комплексні заходи для встановлення його місцезнаходження і притягнення до відповідальності за злочини проти нашої держави, сказала СБУ.

Раніше СБУ повідомила про підозру ексведучій телеканалу Newsone Діані Панченко, яка виправдовувала російську агресію проти України.

У квітні СБУ повідомила про підозру Олександру Лазарєву, який входив до пулу публічних псевдоекспертів, які працювали на Медведчука.

Зараз ви читаєте новину «Ви точно бачили його у телевізорі. Ще одному поплічнику Медведчука повідомили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути