Ексклюзиви
пʼятниця, 19 лютого 2010 16:39

Весільні фотографії Януковича з"явилися в інтернеті (ФОТО)
6

У ЗМІ з"явилися унікальні фотографії з весілля та вінчання Януковичів.

Як пише "Комсомольська правда в Україні", Людмила Янукович, у дівоцтві Настенко, народилася у 1949-му році у Єнакієвому, що на півночі Донеччині.

"Їхню сім"ю у місті називали аристократами. У них у родині освічені були. Мама Люди - юрист, а тато, хоч і працював простим робітником на цементному заводі, дуже був вихований і начитаний. Усе Єнакієве ходило до них за книгами", - розповіла кума Людмили Янукович Світлана Чуб.

Диплом інженера-будівельника Людмила Настенко отримувала у Макіївському інженерно-будівельному інституті. Після чого повернулася додому і влаштувалася інженером у проектно-кошторисне бюро при Єнакіївському метзаводі.

Колишня однокласниця Віктора Януковича Лідія Брагіна каже, що дуже добре пам"ятає першу зустріч Людмили та Віктора.

"У заводській їдальні ми випадково зіштовхнулися з Вітєю Януковичем - він тоді працював у нас на заводі газівником. Я зраділа! Давно не бачилися, а у школі все-таки за однією партою сиділи. Почали розпитувати одне одного, що та як", - почала вона.

"Ну а коли попрощалися, до мене відразу Люда підійшла і спитала, хто це. Я їй відповіла, що однокласник. І пожартувала: що, сподобався тобі? І Люда зненацька чесно зізналася: "Так", - каже однокласниця Віктора Федоровича.

Як виявилося, Януковичу дівчина теж сподобалась. Він з другом навіть просив майбутню куму познайомити його з нею.

Побралася пара у 1971 році.

"Віктор до Люди жити перебрався. У них була дружна сім"я, а Віктору саме домашнього тепла і бракувало. Він і традиції сімейні прийняв, і навіть страви фірмові так полюбив, що завжди просив саме їх готувати. Люді Янукович дуже вдавався капусняк. А ще вона дивовижно готувала їхній фірмовий холодець!" - згадує кума Януковичів, Світлана Чуб.

Повінчалося подружжя 19 вересня у 1997-му році. Сама Людмила Янукович розповіла, що для того, щоб не одягати на церемонію платок вирішила зробити зачіску і одягти капелюшок. Коли вже під"їжджала до церкви, відчула, що вся ця конструкція з з"їжджає. Довелося все знімати і покрити голову шарфиком.Зараз майбутня перша леді живе у своєму будинку у Донецьку.

При цьому вона частенько навідується у Єнакієве, провідати старих друзів.

У Київ, за словами куми, Людмила Янукович переїжджати не збирається. Мовляв, жінка головного регіонала якось сказала: "Ні. Київ прийняв мене недружелюбно".

Та й ходити за новонародженим онуком Людмилі Янукович теж треба.

За матеріалами "Комсомольської правди в Україні" Фото: КП, VIP
Зараз ви читаєте новину «Весільні фотографії Януковича з"явилися в інтернеті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

289

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути