пʼятниця, 26 жовтня 2018 15:10

Вертолітний майданчик Януковича зможе попрацювати на армію

Автор: kievvlast.com.ua
  Землю під будівництво вертолітного майданчика передав тодішній мер Києва Леонід Черновецький
Землю під будівництво вертолітного майданчика передав тодішній мер Києва Леонід Черновецький

Вертолітний майданчик на Парковій алеї офіційно передали в управління КП "Центр організації дорожнього руху", що належить Київській міській раді.

Разом із ним 26 жовтня на баланс КП передали весь конгресно-виставковий центр "Парковий", повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Вертолітний майданчик використовуватимуть у культурних ы соціальних проектах Києва і, можливо, для транспортування важко поранених військовослужбовців.

"За результатом технічної ревізії вертолітного майданчика буде вирішене питання про його можливу експлуатацію в санітарній авіації, у тому числі для транспортування важко травмованих бійців АТО до лікувальних закладів", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичний Гостиний двір передали державі

2015-го суд арештував "вертолітний майданчик Януковича". Його власником було ТОВ "Амадеус Ко", що виступало замовником будівництва майданчика для екс-президента України Віктора Януковича. Під нього виділили земельну ділянку в оренду на 25 років. У незаконному виділенні землі звинуватили колишнього мера Києва Леоніда Черновецького.

У жовтні 2017-го активісти "Нацкорпусу", "Свободи" і "Правого сектору" взяли будівлю майданчика під свій контроль. Вони заявили: мають інформацію, що орендарі будівлі платять компанії, яка належить сім'ї Януковича. ГПУ натомість відповіла, що "Парковий" знаходиться в управлінні державного підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Вертолітний майданчик Януковича зможе попрацювати на армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути