четвер, 23 січня 2014 10:49

Вербицький помер від переохолодження - МВС

Вербицький помер від переохолодження - МВС
Юрій Вербицький. Фото: www.wz.lviv.ua

Правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини та причини смерті в Київській області (Бориспільський район) активіста Евромайдана Юрія Вербицького.

В прес-службі ГУ МВС у Київській області в четвер повідомили, що за фактом смерті розслідується кримінальна виробництво за статтею 115 КК ( умисне вбивство), повідомляє ZN

За попереднім висновком медиків, причиною смерті стало переохолодження.

"Причинно-наслідкового зв'язку між тілесними ушкодженнями, які є на тілі, і смертю немає", - сказали в обласній міліції.

У прес-службі МВС підкреслили, в даний час встановлюються свідки, які можуть повідомити що-небудь про обставини події. Також у главку зазначили, що розглядається всі версії того, що сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Беркут" затримав активістів Автомайдану і розбив їхні машини - ЗМІ

"Одна з версій - група людей, які їздять по Києву та вихоплюють людей з хостелів, вивезли його"​​, - додали в міліції.

Нагадаємо, Вербицького викрали з Олександрівської лікарні разом з активістом Ігорем Луценко вранці 21 січня. Луценко привіз до лікарні Вербицького з травмою ока. Невідомі викрали Вербицького і Луценка. За словами Луценка, який зараз перебуває в лікарні, їх кудись відвезли, довго тримали в якомусь гаражі і били. Потім Луценко з пакетом на голові поставили на коліна біля дерева і зникли. Луценко дістався до людей і написав у Facebook, що він живий.

Луценко після звільнення повідомив, що у Вербицького стан може бути набагато гірше. З ним, на думку Луценка, зверталися жорсткіше, бо Юрій - житель Львова.

Раніше на сайті МВС повідомлялося, що 25-30 автомобілів з активістами упродовж ночі їздили Києвом, нападали на хостели та вивозили людей, які там проживали, до "штабу" в Будинку Профспілок України.

Зараз ви читаєте новину «Вербицький помер від переохолодження - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути