Ексклюзиви
пʼятниця, 21 лютого 2020 13:21

Венедіктова готова зустрічатись з Портновим, але не з адвокатом Порошенка

Т.в.о. голови ДБР Ірина Венедіктова висловила готовність зустрітися з ексзаступником голови АП часів Віктора Януковича Андрієм Портновим, однак перед цим адвокату Ігорю Голованю відмовили в зустрічі з Венедіктовою.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це він повідомив на сторінці в мережі Facebook.

Раніше Венедіктова в інтерв'ю Цензор.НЕТ заявила, що зустріч із Портновим неминуча.

"А от як кероване пані Венедіктовою ДБР відповідає на офіційні письмові звернення про особистий прийом: "Директор Державного бюро розслідувань не є керівником органу досудового розслідування, який наділений повноваженнями щодо ознайомлення з матеріалами досудового розслідування, надання слідчому письмових вказівок та іншими видами контролю за розслідуванням кримінальних проваджень, відповідно відсутні підстави для прийому Вас з питань пов'язаних з розслідуванням вищевказаних кримінальних проваджень"", - розповів Головань.

"Як бачимо, зустрічатися стосовно тих самих проваджень з Портновим відсутність статусу керівника органу досудового розслідування пані Венедіктовій аж ніяк не заважає. Це все, що слід знати про незаангажованість, об'єктивність і неупередженість т.в.о. Директора ДБР. Так вона виконує завдання "не брехати". Які там ще в неї завдання? "Не красти" і "не відступати"?" - додав адвокат.

 
 
Зараз ви читаєте новину «Венедіктова готова зустрічатись з Портновим, але не з адвокатом Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути