пʼятниця, 07 вересня 2012 19:21

Вчителі та директори донецьких шкіл представляють у виборчих комісіях "Союз анархістів України"

Вчителі та директори донецьких шкіл представляють у виборчих комісіях "Союз анархістів України"
Активістами Об'єднаної опозиції були виявлені підозрілі факти, які можуть призвести до спотворення результатів виборів. Фото: polittech.org

У Донецькій області активістами Об'єднаної опозиції були виявлені підозрілі факти, які можуть призвести до спотворення результатів виборів. Наприклад, на керівних посадах в комісії по округу № 58 з 1998 року перебуває представник фракції Партії регіонів Наталія Вєдєнєєва.

Тривожні факти виявлені і в окрузі, де балотується син прем'єра Миколи Азарова - Олексій. Окружну виборчу комісію округу № 47 очолила Орина Кушнір 1992 року народження, яка представляє партію "Руський блок", секретарем цієї ОВК буде Артем Колосок, 1990 року народження, рекомендований партією "Русское единство". Заступник голови комісії Наталія Возна, 1952 р.н., так само представляє невідому широкому колу партію "Народно-трудовий союз України". Крім того, до складу комісії увійшли 19-річні учасники партій "Єдина Родина", "Братство" та "Союз анархістів України".

Вцілому в окружних виборчих комісіях Донецької області більшість виявилася за невідомими партіями, назви яких місцевим виборцям взагалі ні про що не говорять. Наприклад, головою комісії на окрузі № 41 став представник партії "Зелена планета". Така ж ситуація і в окрузі № 44 (Петровський, Кіровський райони Донецька), де в комісії виявилися кілька людей з маловідомих проросійських блоків і партій, зареєстрованих у Криму.

Найбільш часто у складах комісій зустрічаються представники проросійських партій і "Союзу анархістів України". Координатор "Комітету виборців України" Олександр Клюжев звертає увагу на такий факт: партію "Союз анархістів України" в окружних виборчих комісіях Донецької області представляють директори та вчителі донецьких шкіл. Педагогічні працівники, представляючи анархістів, влаштувалися в комісіях виборчих округів - № 42, № 45, № 54, № 56. Зокрема, директор гімназії № 18 (м. Донецьк) Ірина Звягінцева збирається представляти "Союз анархістів України" в комісії округу № 42. Заступник директора Донецького державного технікуму економіки та хімічних технологій Микола Безбожний опинився в складі комісії округу № 45 від цієї ж партії. Хоча в Донецьку, здається, вже ні для кого не секрет, що керівники закладів освіти Донецької області практично поголовно (і часто примусово) поповнюють ряди Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Вчителі та директори донецьких шкіл представляють у виборчих комісіях "Союз анархістів України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути