пʼятниця, 17 червня 2011 10:31

"ВАЗ" пролетів 50 м на даху по миколаєвській вулиці

Увечері, 14 червня, близько 21.00 на вул. 2-й Набережній, відразу за Аляудскім спуском, перекинувся "ВАЗ-21099". Після того, як автомобіль опинився на даху, він "проїхав" по дорозі ще близько 50 метрів. Дивом в аварії ніхто, включаючи водія, не постраждав.

Як розповів водій "ВАЗу" Сергій, він рухався від вулиці Кірова в бік вул. Гречишникова по 2-й Набережній. Відразу за поворотом з Кірова на 2-у Набережну, він зробив обгін рухається перед ним автомобіля, для чого значно збільшив швидкість. На тій же високій швидкості він спробував об'їхати калюжу, але на брудній рідині його понесло. Несло автомобіль, за словами водія, прямо в стовп. Він різко вивернув кермо і зачепив великий пень біля узбіччя. Від удару автомобіль перекинувся на дах. Ще близько 50 метрів машина по діагоналі їхала на даху по проїжджій частині і зупинилася на протилежній стороні. Під час такого незвичайного руху з машини по всій дорозі розлетілися речі та інструменти.

Автомобіль отримав значні пошкодження, а водій запевнив, що з ним все в порядку.

Більше того, він розповів, що останнім часом неприємності з автомобілями його переслідують - два місяці тому він на такому ж "ВАЗі" повертався з Черкас. По дорозі сталася ДТП - він злетів з шестиметрового мосту. Машина - вщент, сам водій відбувся легкими травмами. І ось - знову аварія на машині, яку він купив зовсім недавно.

Мешканці вул. 2-а Набережна, які стали очевидцями події, запевняють - причина аварії в потоках, які зносить після кожного дощу з верхніх вулиць на дорогу. На проїжджій частині утворюються калюжі з рідкого бруду, на цих острівцях машини заносить.

На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

Зараз ви читаєте новину «"ВАЗ" пролетів 50 м на даху по миколаєвській вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути