пʼятниця, 19 лютого 2010 12:26

ВАСУ не дозволив Тимошенко транслювати своє "шоу" по телевізору

ВАСУ не дозволив Тимошенко транслювати своє "шоу" по телевізору

Вищий адміністративний суд заборонив здійснення прямої трансляції судового засідання щодо оскарження результатів виборів.

Таке рішення оголосив головуючий на засіданні.

Він сказав, що частково задовольняє клопотання представника Тимошенко Андрія Портнова про дозвіл на здійснення прямої трансляції та проведення фото- і відеозйомки.

За рішенням суду, присутні особи можуть здійснювати відео- і фотозйомку.

Водночас, суд не задовольнив клопотання в здійсненні прямої трансляції, давши дозвіл лише на трансляцію в прямому ефірі оголошення судового рішення.

Після цього судове засідання продовжилося.

Зараз на екрані перед ВАСУ транслюються рекламні ролики та прогноз погоди. Показ засідання припинився близько 25 хвилин тому.


Нагадаємо, що раніше Портнов звернувся до суду із клопотанням про проведення прямої трансляції по радіо і телебаченню та на здійснення фото- і відеозйомки.

Представник третьої сторони (Віктора Януковича) Андрій Федур зазначив, що він виступає проти проведення прямої трансляції судового засідання, але не заперечує проти проведення фото- і відеозйомки

Колегія суддів Вищого адміністративного суду України (ВАСУ) пішла до нарадчої кімнати для прийняття відповідного рішення.

Українська правда, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «ВАСУ не дозволив Тимошенко транслювати своє "шоу" по телевізору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути