четвер, 14 лютого 2013 16:32

ВАСУ надав повний текст постанови щодо позбавлення мандатів двох нардепів
24

Юристи Єдиного Центру отримали повний текст постанови Вищого адміністративного суду України щодо позбавлення повноважень народних депутатів України Павла Балоги та Олександра Домбровського.

Постанову, яка складається з 25 сторінок, було надано із затримкою в один день та після неодноразових звернень до ВАСУ.

"Із першого погляду можна взятися за голову від казуїстики "суддів" ВАСУ. По суті – це майстер-клас на тему "Як наплювати на Конституцію", - коментує постанову на своїй сторінці у Фейсбуці позафракційний народний депутат, екс-глава МНС Віктор Балога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Судді ВАСУ скоїли посадовий злочин. Права в їхньому рішенні - нуль" - Головатий

"Прочитавши документ по діагоналі (там 25 сторінок), складається враження, що над мотивувальною частиною попрацювала команда з усіх можливих державних структур. Очевидно, збирали в пожежному режимі спеціалістів з особливого трактування законодавства", - переконаний нардеп.

Нагадаємо, ВАСУ в п'ятницю, 8 лютого, визнав недійсними результати виборів народних депутатів в одномандатних округах №11 (Вінниця) та №71 (Закарпатська область), де обрані відповідно Домбровський і Балога. Суд визнав відсутність у них депутатських повноважень і статусу, а також зобов'язав ЦВК провести повторні вибори у цих округах.

Зараз ви читаєте новину «ВАСУ надав повний текст постанови щодо позбавлення мандатів двох нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути