Ексклюзиви
субота, 24 березня 2018 13:39

Варті сторінок підручників - Порошенко про спецоперації щодо Савченко і Саакашвілі

Варті сторінок підручників - Порошенко про спецоперації щодо Савченко і Саакашвілі
Викриття спецслужбами та обвинувачення нардепа Надії Савченко і колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі варте сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів, вважає президент Петро Порошенко. Фото: ukrinform.ua

Викриття спецслужбами та обвинувачення нардепа Надії Савченко і колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі варте сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів.

Про це заявив президент Петро Порошенко 24 березня на урочистостях з нагоди 26-ї річниці діяльності СБУ.

Він зауважив, що протягом останніх місяців СБУ провела дві масштабні операції.

"Спочатку було блискуче викрито та легально задокументовано зв'язок так званого табору протесту під Верховною Радою з малоросійською політичною еміграцією в Росії, яка сидить під ковпаком ФСБ РФ. І, що важливо, отримано переконливі докази і перекрито фінансовий канал між Дніпром та Москва-рікою, яким вони переправляли ці "тридцять срібняків", - сказав президент.

Ви майстерно викрили оте вороже кубло, яке готувало "керований хаос"

"Ще більш важливо, і за це, пане голово (голова СБУ Василь Грицак. - Gazeta.ua), вам і всьому особовому складу особлива подяка – ви майстерно викрили оте вороже кубло, яке готувало масштабні теракти в Києві з численними жертвами, як вони це називали "керований хаос", готували державний переворот, заколот в Україні в інтересах Російської Федерації", - додав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко арештували на 2 місяці

22 березня Верховна Рада підтримала подання ГПУ на притягнення до відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Слідчий СБУ затримав її в приміщенні парламенту.

Савченко підозрюють у підготовці до замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів Кабміну, народних депутатів, повалення конституційного ладу і змові з ватажками бойовиків ДНР.

Сама Савченко назвала свої дії "політичною провокацією", яку вона організувала, "щоб влада зрозуміла, що вона також смертна".

На брифінгу 20 березня вона заявила, що Адміністрація президента намагається її ліквідувати.

Зараз ви читаєте новину «Варті сторінок підручників - Порошенко про спецоперації щодо Савченко і Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути