пʼятниця, 08 лютого 2008 10:37

Валентина Семенюк вагітна?

Валентина Семенюк вагітна?
У сім"ї голови ФДУ Валентини Семенюк і бізнесмена Віталія Самсоненко очікується поповнення, пише Хайвей. Нещодавно молодята відправилися до Феодосії. Формальним приводом для візиту до Криму задовго до початку курортного сезону стало знайомство з малою батьківщиною чоловіка.

Проте в такому невеликому місті шила в мішку не втаїш.

Спочатку медики, а потім і вся громадськість Феодосії передавали з вуст у вуста сенсацію: Валентина Семенюк стала на облік в місцевій жіночій консультації у зв"язку з вагітністю.

Імовірно таке віддалене від столиці місто і, очевидно, не сама краща медична установа була вибрана не стільки у зв"язку з "бідністю" відомої соціалістки (чоловік-бізнесмен цілком міг сплатити послуги найдорожчих вітчизняних і зарубіжних клінік), скільки бажанням приховати той факт, що поспіх з весіллям був викликаний "цікавим положенням" нареченої.

Хоча, безумовно, вдова Анатолія Семенюка, виходячи заміж вдруге, могла б не звертати уваги на таку дрібницю. Очевидно, відіграло роль сільське походження Валентини Петрівни.

Як відомо, українське село консервативніше і вкрай негативно відноситься до перелюбств. Швидше за все, про свою вагітність Семенюк дізналася випадково, звернувшись незадовго до весілля в консультативно-діагностичне відділення "Медікома" в Києві з приводу звичайних в її віці жіночих нездужань. Втім, у відділенні цю інформацію не підтвердили, хоча і не спростували. Співробітник "Медікома" заявив, що фірма гарантує своїм клієнтам конфіденційність.

У будь-якому випадку ми поздоровляємо Валентину Петрівну із знаменною подією! Дитина (дівчинка) повинна з"явитися на світ в середині вересня.

За інформацією "Хайвей".

Зараз ви читаєте новину «Валентина Семенюк вагітна?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути